Het Plantsoen

Ruimtes

Naam van de ruimteLBH
Bar Room25025010050250100100100100
  • Legenda
  • Staand
  • Coronaproof
  • School
  • Theater
  • U-vorm
  • Blok
  • Cabaret
  • Kring

Beschrijving

Uw evenement op Het Plantsoen 

Het Plantsoen biedt de ideale omstandigheden voor allerlei zakelijke en privé-evenementen. De ruime en groene Bar Room biedt plaats aan maximaal 250 personen voor uw feest, vergadering of diner. Comfortabele zit- en loungebanken creëren een ontspannen sfeer.

 

Dienst 

Het team van Het Plantsoen biedt een breed scala aan diensten, van decoratie tot entertainmentarrangementen en helpt u graag bij het plannen, opzetten en uitvoeren van uw individuele evenement. Qua catering worden er ook diverse designmogelijkheden aangeboden zoals een buffet, à la carte of walking dinner. 

 

Catering

  • Met service personeel te boeken

Technische faciliteiten

  • Licht & Techniek
  • Geluidsinstallatie / Microfoon
  • DJ-systeem
  • Beamer

Eigenschappen

  • Daglicht

Adres

Het Plantsoen
Marnixplein 1
1015 ZN Amsterdam

COVID-19 veilig

Deze provider voldoet aan 8 van 8 hygiëneregels.

In overeenstemming met de aanbevelingen van het RIVM hebben we onze leveranciers gevraagd om de algemeen geldende hygiënevoorschriften na te leven. Hieronder kunt u zien aan welke maatregelen deze locatie voldoet.

  • Informatie in digitale en/of analoge vorm om gasten te informeren over hygiëne en infectiebescherming
  • Gegarandeerde naleving van de AHA-regels door gemarkeerde looppaden en afstandsmarkeringen, zichtbare informatie over het verplicht dragen van mond- en neusbescherming in openbare ruimtes en naleving van het maximale aantal toegestane personen in kamers
  • Zorg voor handdesinfectiemogelijkheden bij alle in- en uitgangen, evenals op verschillende punten in de locatie
  • Garantie voor voldoende ventilatiemogelijkheden
  • Garantie voor het reinigen van alle oppervlakken inclusief pennen, bedieningselementen, schermen etc. vóór elke boeking
  • Uitgebreide schoonmaak- en hygiëneservice: Naast desinfectiemiddel en voldoende zeepdispensers, regelmatige reiniging van deurklinken, leuningen op trappen, veelgebruikte oppervlakken, terbeschikkingstelling van gesloten afvalbakken en voldoende papieren handdoeken
  • De catering voorziening is verenigbaar met de algemene hygiënevoorschriften
  • Registratie en gegevensverzameling van alle gasten